dilluns, 25 de maig de 2020

DIA INTERNACIONAL DEL JOC !!!

Bon dia nens i nenes,

aprofitant que el dia 28 de maig és el Dia Internacional del Joc , aquesta setmana la nostra proposta és un joc molt interessant " El joc de les tasques de la llar de les cuques". Recuperar el Joc com una il·lusió i un repte compartit és l'objetiu del Dia Internacional del Joc.

"El joc de les tasques de la llar de les cuques " consisteix en un joc per jugar en família i, al mateix temps, informar i sensibilitzar sobre la coresponsabilitat i la bona gestió del temps. A través d'un joc de taula, els nens i nenes reflexionaran sobre les tasques domèstiques, com se'n poden responsabilitzar, quines són les seves preferides...i valorant la influència dels estereotips de gènere.

Per jugar-hi, cal un dau i fitxes o botons de colors. És semblant al joc de l'oca, però cada casella simbolitza una tasca de la llar. Heu de descarregar el joc i imprimir-ho.

Al final del joc, heu de fer un escrit valorant el joc:

Podeu anotar.....si ens hem esforçat en fer les tasques, quina ens ha agradat més, si ho hem fet per acabar ràpid o ho hem intentat fer bé, si creiem que fer les tasques és avorrit o divertit, si creiem que es poden repartir i fer-les entre totes les persones d'una família, etc. A més a més, us podeu fer fotos jugant i enviar-nos al correu leramprunya2011@gmail.com els vostres escrits i fotos.


Cliqueu sobre la foto per accedir-hi al Joc de les Cuques i també podeu accedir a 70 idees per jugar a casa amb els nens i nenes:
No oblideu que demà tenim videotrucada.

Què tingueu una molt bona setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari

WELCOME TO OUR HOUSE!